Україна м. Знам'янка
ТОВ «Терраконд»

Запашний аромат печива

2015-02-11

Ні з чим ніколи не можна переплутати лише один аромат – випічки. Це особливий аромат, здатний надихати та любити життя.

Компанія «Добрим людям» дуже пишається тим, що може дарувати українцям часточку тепла й смачне печиво, що створює приємні моменти за бесідою за чашечкою запашної кави або чаю.

Кожна мати намагається дати своїй дитині лише найкраще. В школі малеча дуже активна, до того ж відчуває розумове навантаження, тому просто необхідно підживлятись чимось корисним протягом дня, поповнювати запас сил та енергії. Смачне печиво, виготовлене лише з натуральних компонентів від «Добрим Людям» – саме те, що потрібно. Адже воно дуже корисне. Все тому, що для його приготування використовуються тільки натуральні, органічні продукти, тільки ті, що створила природа. Виробник «Добрим Людям» не бажає зраджувати цим традиціям і використовує для виробництва свого печива лише добірні компоненти.

Ми пропонуємо кукурудзяне печиво, що підкорює серця самим лише своїм довершеним ароматом. Для його приготування ми використовуємо натуральну кукурудзяну муку, яка містить кальцій, магній, залізо та вітамін В. Варто лише уявити, скільки користі воно може принести здоров’ю, а ще й смакота яка! Легкий смак і позитивний сонячний колір одразу підіймуть настрій на весь день.

Французьке печиво дуже смачне і зможе зробити приємнішим будь-яке чаювання. В нього додається натуральна сироватка, що дарує випічці особливої ніжності. До того ж, це натуральний кальцій, який душе корисний для кісток та зміцнення всього організму.

Вівсяне печиво на протязі багатьох років лишається одним з найсмачніших. Використання натурального вівсяного борошна збагачує цю смакоту корисними мікроелементами. До того ж, введення вівсянки в раціон харчування робить його збалансованим та допомагає покращити роботу шлунка та системи травлення в цілому.

Печиво «Домашнє» – його назва говорить сама за себе. Кожен пам’ятає, яким запашним пісочним печивом пригощала бабуся. Воно просто тануло в роті, а якщо поєднати цей смак зі склянкою поживного молока... Незрівнянне задоволення. Це саме такий смак – смак дитинства.

«Знам’янський кокосик» – смачна випічка с додаванням кокосової стружки. Дивовижний аромат печива, що просто не може лишити байдужим. Хрусткий перекус стане корисним джерелом енергії для Вашої дитини.

Дієтологи радять годувати дітей лише корисною їжею. А, як відомо, малеча так любить солодке і смачне. Тож наше печиво – найкращий вибір.

 «Добрим людям» – це український виробник, який прагне давати все найкраще своїм споживачам!